Ny termin, nya möjligheter!

En ny termin betyder nya möjligheter. Nya mål, ny inställning, ny energi och nya framgångar. Börja med inställningen så får du en ”ringar på vattnet”-effekt.

Din nya inställning 2.0
Målmedveten, motiverad och positiv. Hur vill du att din omgivning ser dig? Ryttaren som sprider glädje på ridbanan, inspirerar andra att fortsätta och uppnår målen efter många timmars slit i stallet och på hästryggen?

Bli målmedveten och motiverad!
Vilket eller vilka mål vill du uppnå? Ha målet i fokus så tar du rätt beslut på vägen, genom delmål, problem och motgångar. Exempel: om målet är att tävla 140 efter ett år, är det viktigt att fortsätta kämpa och hålla glöden vid liv när du klättrar i klasserna, går ner i klasser för att stärka självförtroendet igen, ramlar av och så vidare…
Vägen till målet är betydligt längre än stunden du inser att du uppnått ditt mål. Välj därför ett mål du är beredd att offra blod, svett och tårar för att uppnå. Det är värt att springa en mil en kall novemberkväll för att orka rida ordentligt, för att bli bättre och uppnå målet du har i sikte.

Var positiv och inspirerande!
Mår du bra och är glad, kommer din häst med största sannolikhet också göra det. Tänk ”gör om, gör rätt”. Att din häst ”gör fel”, beror nog på dålig kommunikation och missförstånd snarare än dumheter. Om du tänker ”gör om, gör rätt” blir det ingen ond cirkel. Ni kan fortsätta ridpasset med ett leende på läpparna och positiv energi i stället för bråk. Din omgivning kommer garanterat att inspireras av din framgång och positiva inställning. Att du alltid är vän med din häst är förmodligen den viktigaste framgångsfaktorn!