Kick Off i Vaxholm!

Hej!

Här kommer lite enkel information inför vårterminen, eftersom du har förtur inför vårterminens träningar. Se längre ner i detta mail.
Jul och nyårs- brevet som sammanfattar året kommer senare i mellandagarna. Där kommer också information ang. kurser för våren att meddelas. Preliminärt ligger redan nu en kurs 26-27/1 på Upprätta gård.

Det kommer också ske en kick-off måndag den 7/1 i Vaxholm, där du som har förtur på abonnemang, kommer få ett rabatterat pris.
Vi startar alltså i Vaxholm kl 14.20, hotellhörnan till Vaxholms hotell, för transport med taxibåt till kastellet. OBS! Kom i tid, taxibåten väntar inte!
Där startar vi ”fångarna på fortet” 14.30. Där kommer också lagindelning ske från respektive träningsplats, samt föräldra/respektive- lag.
Till detta ska det vara oömma kläder och lämpliga skor. Det kan bli för halt dock med gymnastikskor.
OBS! Det kommer inte bli några ormar…
Aktiviteterna sker i två timmar, därefter taxibåt tillbaka till hotellet för middag på Vaxholms hotell. Därefter kommer det bli inspirationstema i ca två timmar, för vårterminen, under temat; Förändring och Attityd.
Inspirationsföreläsare kommer besöka oss!

Allt detta för er som har förtur till en kostnad för vuxna; 700 kr. Ungdomar upp till 18 år; 500 kr. För respektive och övriga; 850 kr resp. 650 kr.
Detta ska inbetalas på bankgironr: 667-6035 OBS! Annat BG-konto
Anmälan och betalning sker via mail, senast den 2/1 eller separat facebooks- inbjudan som kommer. I anmälan ska det stå hur många som kommer, namn, samt om det gäller vuxen/ungdom.

Anmälan gäller enbart om också betalningen inkommit senast 2/1!