Hej i vårsolen!

Nu har vi äntligen fått upp den nya hemsidan, som vi länge väntat på, med ytterligare en rad finesser för framtiden. Mer om detta återkommer jag om senare! Återkopplingar och synpunkter på hemsidan mottages gärna.

Vi har nu den sista månaden för terminen möjlighet att justera träningen inför sommarens tävlingsperiod, hör gärna av dig i ett mail men synpunkter och önskemål.

Nu går snart denna träningstermin in på sista månaden, då träningarna tar slut i maj. Detta innebär att nu börjar förberedningar för sommarträningarna, som är tänkt att ligga som tidigare år.

Träningarna förläggs på tisdagar och torsdagar, undantagsfall onsdagar.

Skicka gärna ett mail om ni har synpunkter på träningsplatser, eller att ni har en egen träningsplats, som ni vill delge träningen.

De träningsplatser vi var på förra året var Lotteräng Gård, Evlinge, Lovisedal, Granby Gård och Söderby Gård.

Efterlysning! Jag söker ett par stycken ryttare att vara mig behjälplig med hemsidan och vara lite webredaktör, att uppdatera från tränings-och tävlingsplatser och komma med nya infallsvinklar. Är du intresserad så hör gärna av dig, skicka då gärna ett mail på eg@haking.se !

Glöm nu inte att dokumentera dina starter, hur det gått och hur det kändes på tävlingarna, gärna också filma dina starter. Detta som underlag när bokslutet ska ske, om ev. justering t ex.

Träna o må väl!