God fortsättning och Årsbrev!

OS-året 2012 är nu till ända! Nu mot 2013!
Vide denna tidpunkt är det nu säkert klart för er vilka målsättningar som ni har och vilka delmål som behövs, mot slutgiltiga målet!
För ingen har väl missat att genomföra målmedvetna träningar?
Förra årets målsättningar var bl a att rucka på ”komfort- zonen”, registrera godkända träningspass mot icke- godkänd träning, samt att hålla rytmen mellan hindren. I stort sett är jag nöjd med merparten av ert träningsarbete.
Målet för denna termin är det samma, men vi ska lägga till lösgjordhet och genomsläpplighet för hästen.
För ryttarens del gäller det att utveckla sin egen fysik och koordination och därtill hitta en inre trygghet mentalt för att kunna prestera mer harmoniskt.
2012 innehöll ju minimalt med kurser för att komplettera både tränandet och lärandet, p g a dramatiskt förändrad familjesituation. Trots detta genomfördes höstens träningar. Självklart kommer vi nu lägga på en växel till den kommande terminen. B l a kommer videofilmningen komplettera träningarna då och då, samt att vi startar året med en kick- off i Vaxholm. Där kan gamla och nya elever mötas med föräldrar i duell på ”Fångarna på fortet”, på Vaxholms kastell. Gemensam middag därefter, för att sedan avsluta med en inspirationskväll.
Årets första kurs kommer att ske 9-10 februari på Upprätta gård i Vallentuna.
Återigen puffar jag också för cuper som finns; Amatör- tours, Riksmästerskapen i hoppning, Mountain- horse, är bara några som kan vara en stimulerande tävlingsform.
Liksom tidigare i Gustavsberg jämna veckor kommer det vara öppen träning, för de som enbart vill boka per gång, men detta förutsätter att man också bokar upp sin gång via hemsidan.
I Vallentuna- regionen har det inkommit önskemål om ytterligare en träningsgrupp. Om ni är intresserade så kommer den eventuellt att vara från 14.00 på torsdagar.
Slutligen vill jag tacka alla ryttare för det gångna året och all visad uppskattning. Men framförallt extra mycket till Haking rididrotts hemsidas redaktörer; Emma och Johanna, som på ett toppensätt har bidragit till en mer levande hemsida. Detta kommer också ske under 2013. Har ni ideér så vänd er gärna till Emma och Johanna.
Så väl mött på kick- offen, annars med start v. 3!

P.S Kom ihåg att skicka ett mail ang. om du vill delta i kick-offen senast 2/1! Info om denna har mailats tidigare