Från och med nu – regelbunden uppdatering!

Haking har en vision om att hemsidan ska bli ett verktyg som väcker motivation, inspiration och glädje för elever och medlemmar – hemsidan ska vara aktiv! Det kräver regelbunden uppdatering, var vid vi kommer in i bilden. Vårt uppdrag är att hålla hemsidan vid liv genom att komma med nya infallsvinklar och rapportera från tränings- och tävlingsplatser.

Vilka är då vi?

Johanna
Jag är 21 år och har tränat för Haking sedan jag var 12 år. Nu när jag har tränat regelbundet i snart sju år kan jag se tillbaka på en ganska tuff men också helt fantastisk tid med bl.a enhjulingar, enhandsridning och tandborstning med vänsterhanden. Som jag utvecklats! Ser fram emot nästa uppdrag, känns som att det skulle kunna bli i princip vad som helst om jag känner Haking rätt.

Emma
Jag är 19 år och har tränat för Haking sedan jag var 13 år. Jag kommer ihåg den glädje jag, mamma och min dåvarande ponny  upplevde redan efter första träningen. Att problemet vi tragglat med i över ett år, var borta efter enbart en träning gjorde mig till en trogen elev. Precis som Johanna ser jag fram emot den här höstterminen och vilket tema det blir.

Har ni synpunkter eller önskemål om våra uppdateringar får ni jättegärna kontakta oss på johanna.emma@live.com.

Hälsningar Johanna och Emma!