Röster om E-G

KG Svennson A-tränare i hoppning och körning.
”Kom i kontakt med E-G Haking redan 1971 då han även på den tiden var en stor entusiast inom hoppningen.

Under åren har det blivigt en hel del utbyte tillsammans både på tävlingsbanorna och i engagerande projekt så som; Stockholms Alliansens Samträning (SAS) , Ridskolornas Riks Organisation (RRO), mentorskap och godkännande för hans examination till banbyggare.
Men vi har också kamperat ihop ett antal gånger i Finland på tävlingar samt utbytt erfarenhet när vi jobbat i anslutning till varandras träningsplatser.

Haking har alltid arbetat för att finna metoder för att vidareutveckling ryttares motivation till att hålla struktur och målmedveten träning och varit otroligt engagerande och tålmodig med detta.”

Siv Birgersson B-tränare i dressyr.
”Haking har i över 20 år varit min mentor och vägvisare. Han är målmedveten och noggrann och är mycket generös med att delge sin kunskap och erfarenhet.

E-G har en enorm energi och inspirerar och motiverar elever och tränarkolleger på bästa sätt. Han har MÅNGA gånger räddat mig när motivationen och självförtroendet rasat både som tävlingsryttare och tränare.
Tack för att Du alltid svarar och finns till hands när man behöver!”

Patrik Furtenbach
”Kom på hösten -95 till min första ”Hakingträning,” satt då på en vinglig 4-åring på 180 cm, vi tragglade oss över bommar i massor under vintern och till våren lyckades vi kvala till final i Breeders i fälttävlan o dessutom debut i 1.20 hoppning med ett nedslag, utan Hakings otroliga engagemang o kunskap hade detta aldrig gått.

Förutom hoppträning så ingick för mig en stor portion psykologi som var ovärdelig. Vunnit i Fälttävlan, hoppning, Jakt, löp o Team chaesing under mina 12 år under hans vingar.
Tack E-G!”

Viveca Lord
”Jag och mina två döttrar har lärt oss hoppning från grunden med EG som tränare under mer än 10 år. Det har tagit min ena dotter till 150 cm på häst och min andra till MSVA på ponny.

Han är metodisk, entusiastisk och mycket ambitiös som tränare. Det märks att han älskar sitt arbete vilket smittar av sig på hans elever i form av goda resultat på tävlingsbanan.

Ett stort tack!”

Cecilia Lagin, VD för Skärgårdens Rid-& Friskvårdscenter AB i Gustavsberg

”Haking har varit verksam hos oss sen vi startade för 15 år sedan. Han är en fantastisk tränare med sitt tålamod, varierande och lärorika övningar och hans otroliga engagemang för alla nivåer av häst och ryttare.

Vi är glada att kunna erbjuda en så kompetent tränare och som regelbundet kommer till våra anläggning.”